Ma-Vr 09.00 - 17.00 +32 486 57 19 32

Albums & extra’s

De-luxe album


Het de-luxe fotoalbum is een hoog kwalitatief album van 30cm op 30cm groot. Het stevige fotopapier is layflat, wat betekent dat er geen verbinding zichtbaar is tussen de 2 pagain’s voor een nog mooiere impact van jullie foto’s.
Het album is met wit leder afgewerkt en heeft een gouden gravure met jullie namen.
Dankzij de gepersonaliseerde beschermdoos, is jullie album voor altijd beschermd tegen vuil en stoten.


Familie albums


Het familie album heeft dezelfde afwerking als de de-luxe fotoalbum en is een kleine kopie van het kleine broertje.
Deze albums dienen meestal als geschenk aan de ouders of grootouders.
Maar het helpt ook in gevallen waar jullie geen vuile vingers willen in jullie eigen de-luxe album. Collega’s, vrienden en familie kunnen dan jullie klein formaat van het album bekijken, zonder dat jullie je zorgen moeten maken over kreuken of scheuren..


USB album


We bieden ook een kleiner formaat van albums waarin een plaats voorzien is voor het bewaren van een USB stick met al jullie foto’s.
Uiteraard kozen we ook hier voor de mooiste afwerking en de beste materialen. Zo zit de USB achter een plexiglas. Het bijkomende album heeft 12 layflat pagina’s. Zo kunnen de mooiste foto’s van het huwelijk getoond worden, zelfs wanneer er geen computer in de buurt is voor het openen van bestanden op de USB-stick zelf.


Andere extra's

Verlovingsshoot


Jullie roze wolk op foto

De meeste mensen denken alleen aan de huwelijksfoto’s. Met dat huwelijk in het vooruitzicht leven jullie echter op een roze wolk. Daarom is het mooi om ook foto´s te laten nemen al die liefde in jullie eigen loveshoot. Jullie wennen ook meteen aan het poseren op foto.

De verlovingsfoto’s worden kort na de shoot reeds bezorgd. Dat betekent dat jullie deze foto’s ook kunnen gebruiken op jullie uitnodigingen, als decoratie van de feestzaal of als afwerking van de website die jullie misschien gemaakt hebben voor het huwelijksfeest.

Verlovingsshoot (buitenland)


Fotosessies zonder stress

Profiteer van de alle voordelen van een verlovingsshoot, maar dan nog unieker. Jullie zullen nog meer romantiek uitstralen op foto, want als jullie van de verlovingsshoot een beetje vakantie maken, dan verloopt alles nog romantischer en zonder stress. Verblijf enkele dagen in de buurt van het strand en de oceaan, bbq aan het zwembad en geniet van elkaar op een speciale locatie.

Tussendoor gaan we naar enkele speciale locaties die we voor jullie hebben uitgezocht om spectaculaire foto’s te maken. Deze foto’s zijn zo exclusief, dat ze onmogelijk in Belgie gemaakt kunnen worden. Vrienden en familie zal onder de indruk zijn van deze beelden, terwijl jullie gewoon op vakantie waren.

Instant foto's


Een souvenir voor jullie gasten

Wanneer er tijdens de recepties en/of het avondfeest foto’s genomen worden van de gasten, dan zou het leuk zijn om deze gasten ook een foto te overhandigen als souvenir. Dankzij onze Instant foto dienst, bieden we exact dat. Iedere foto die we nemen, wordt afgedrukt en overhandigd aan de gasten.

De foto’s worden echter niet alleen afgedrukt, maar we houden deze foto’s ook digitaal bij. Zo maken ze achteraf ook onderdeel uit van de foto selectie die jullie krijgen, zodat jullie geen moment of foto hebben gemist. Geef jullie gasten een souvenir, waardoor ze nog liever op de foto willen dan anders!

  • Sophrani en David
    Sophrani en David
    Heel blij dat we voor jullie hebben gekozen!